Binnendeuren kozijnen

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren en leveren wij kozijnen voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties inclusief een stalen of houten kozijn zoals geluidwerend, brandwerend of verdieping scheidend, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres.

Korte lijnen, flexibel, duurzaam en innovatief passen bij Houtindustrie Ideaal als een deur en kozijn! In het assortiment hebben wij diverse opties om uw project tot een sluitend geheel te maken. Naast de vanzelfsprekendheid van de juiste deur en kozijn hebben wij een groot assortiment H&S voor uw project. Het geheel kan digitaal ingemeten worden en vooraf CNC bewerkt voor de juiste toepassing.

Alle deuren en kozijnen worden geproduceerd onder KOMO volgens geldende beoordelingsrichtlijnen (BRL). Houtindustrie Ideaal is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie, levert deuren onder GND Zekerheidsklasse, lid van Federatie van Deurenfabrikanten en is in het bezit van FSC®.

Primeur: zwart UV afgelakte houten binnendeur
Houtindustrie Ideaal heeft als eerste in Nederland een zwarte UV afgelakte houtenbinnendeur ontwikkeld. Deze binnendeur heeft de look-and-feel van een industriële stalenbinnendeur. De binnendeur hoeft dus niet meer, zoals gangbaar is in de bouwwereld, tijdens het bouwproces nog afgelakt te worden.

De Profilux Industriële houten binnendeur, een kant-klaar-product geproduceerd en ontwikkeld in Nederland, past in elk montagekozijn van hout of staal in opdek of stompe uitvoering. De Profilux Industriële binnendeur wordt af fabriek afgewerkt waardoor plaatsing net voor oplevering een mooi en strak resultaat geeft i.c.m. het montagekozijn.

De Profilux Industriële deur wordt geproduceerd onder KOMO volgens BRL2211 en kan worden voorzien van verdekte scharnieren, magneetslot inclusief bijpassend garnituur en eventueel valdorpel. Geschikt voor opname in elk project!

Neem contact op via onderstaand formulier!

Meer weten over onze Profilux Industriële houten binnendeur?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.