Fabrikant binnendeuren

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties zoals geluidwerende, brandwerende, inpandige voordeuren of verdieping scheidende deuren, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres.

Korte lijnen - Projecten worden van begin tot eind behandeld door één en dezelfde persoon. Voor u als klant betekent het dat u altijd één aanspreekpunt heeft en dat de lijnen zo kort en efficiënt mogelijk worden gehouden.

Flexibel - Bouwprojecten kunnen zeer complex zijn. Houtindustrie Ideaal levert Just in Time, compleet met alle randzaken waar vaak te weinig ervaring en tijd voor is. Wij zorgen graag voor de juiste specificaties inclusief montage.

Duurzaam - Sinds jaar en dag zijn de binnendeuren van Ideaal duurzaam. Grondstoffen en bewerkingsprocessen voldoen in ruime mate aan de gestelde eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid. Met recht kunnen we stellen dat al onze deuren "groen" zijn. 

Innovatief - Houtindustrie Ideaal denkt graag in uitdagingen. Zojuist hebben wij onze zwart afgelakte Profilux Industriële houten binnendeur toegevoegd aan het assortiment. Een echte hit in onze kopers keuze website!

De Profilux Industriële houten binnendeur leent zich goed voor de private-label-markt, waarbij een kant-klaar-product geproduceerd en ontwikkeld in Nederland direct zijn weg kan vinden via groothandel van binnendeuren of bouwmarkt naar de consument. De keuze is vele malen goedkoper dan een stalenvariant en goedkoper dan een zwarte voorbewerkte deur die tijdens het bouwproces nog dient te worden afgelakt.

De Profilux Industriële deur wordt geproduceerd onder KOMO volgens BRL2211 en kan worden voorzien van verdekte scharnieren, magneetslot inclusief bijpassend garnituur en eventueel valdorpel. Geschikt voor opname in elk project!

Meer informatie over ons? Neem contact op via onderstaand formulier!

Meer weten over onze Profilux Industriële houten binnendeur?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.