Utiliteitsbouwdeuren

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties zoals geluidwerende, brandwerende of verdieping scheidende deuren, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres.

Als bouwpartner verbinden en altijd op zoek naar het beste voor de klant. Waarom versnippering aanbrengen bij alles wat komt kijken bij het afhangen van deuren? Wij kunnen jouw ‘deurenprobleem’ van opdek-, brandvertragend-, rookwerend-, geluidwerend- of inbraakwerende binnendeuren met GND Zekerheidsklasse® inclusief kozijnen, afhangen, H&S en nazorg feilloos invullen tot in detail. Onze logistieke benadering van jouw bouwproces verstaan wij als geen ander.

Ook voor private label deuren ben je aan het juiste adres!

Alle deuren worden geproduceerd onder KOMO certificaat volgens geldende beoordelingsrichtlijnen (BRL). Houtindustrie Ideaal is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie, levert deuren onder GND Zekerheidsklasse, lid van Federatie van Deurenfabrikanten en is in het bezit van FSC® .

Primeur: zwart UV afgelakte houten binnendeur

Houtindustrie Ideaal heeft als eerste in Nederland een zwarte UV afgelakte houtenbinnendeur ontwikkeld. Deze binnendeur heeft de look-and-feel van een industriële stalenbinnendeur. De binnendeur hoeft dus niet meer, zoals gangbaar is in de bouwwereld, tijdens het bouwproces nog afgelakt te worden.

De Profilux Industriële houten binnendeur, een kant-klaar-product geproduceerd en ontwikkeld in Nederland, past uitstekend in een utiliteitstoepassing. Door toepassing van veiligheidsbeglazing, volgens NEN3569, voldoen de deuren aan letselbeperkende eisen. De Profilux Industriële binnendeur wordt af fabriek afgewerkt waardoor plaatsing net voor oplevering een mooi en strak resultaat geeft i.c.m. het kozijn.

De Profilux Industriële deur wordt geproduceerd onder KOMO volgens BRL2211 en kan worden voorzien van verdekte scharnieren, magneetslot inclusief bijpassend garnituur en eventueel valdorpel. Geschikt voor opname in elk project!

Neem contact op via onderstaand formulier!

Meer weten over onze Profilux Industriële houten binnendeur?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.